Zalen

Het MFC ’t Wijkhuis heeft 4 multifunctionele zalen die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. 
De zalen verschillen van grootte van 40 t/m 75 personen. Wanneer u links op de zaal benaming klikt vindt u specifieke informatie van de desbetreffende zaal. 
Een plattegrond van waar de zaal in het gebouw is gelegen en hoe u er kunt komen. 
Tevens vindt u informatie over de grootte en de mogelijkheden. 
Ook kunt u uw wensen opgeven bij Paul Kragt hoe u de zaal ingericht wil hebben. Info: reservering@wijkhuisdenhelder.nl

Toegang tot de zalen 
Alle zalen van het MFC zijn goed bereikbaar voor mensen met een lichte lichamelijke handicap. Er is een lift in het gebouw, alleen de lift is te klein voor boosterrijders 
Voor diegenen die afhankelijk zijn van een booster zijn er rolstoelen in het MFC aanwezig. Mocht u er een nodig hebben neem dan even contact op met de beheerder. 

Faciliteiten in de zaal 
In alle zalen zijn diverse faciliteiten aanwezig zoals een whitebord, vaste beamer en/of een groot scherm. Elke zaal heeft WIFI. Daarnaast kunnen we zorgen voor flipovers. 
Ook beschikken we over een audio installatie die in De Evenaar gebruikt kan worden. 

Horeca 
Het MFC verzorgt in alle ruimtes van het gebouw op verzoek de horeca. Dat kan zijn het aanbieden van koffie en thee en diverse dranken maar ook de verzorging van lunches en diners voor groepen. Eventuele extra wensen kunnen in overleg met de beheerder worden geregeld. 

Reserveren van zalen 
Alle zalen kunnen worden gehuurd eenmalig maar ook voor meerdere keren. 
Voor verdere informatie en het reserveren van een zaal kunt u terecht bij de beheerder die bereikbaar is op tel nr 0223-757296 of door het invullen van dit formulier.