Vacature Coördinerend Activiteitenbegeleider

16 uur per week

Wij zijn per 1 januari 2022  op zoek naar een creatieve collega die activiteiten organiseert voor onze wijkbewoners en die onze enthousiaste vrijwilligers aanstuurt. Ben jij goed in organiseren, coördineren en netwerken? Zoek dan niet verder en solliciteer direct!

Het MFC ’t Wijkhuis staat midden in de wijk Nieuw Den Helder en in ons gebouw is altijd wat te doen. Ons vrijwilligersteam bestaat uit ongeveer 40 vrijwilligers: jong en oud en met verschillende achtergronden. Naast de vrijwilligers maken een professionele beheerder en directeur/bestuurder deel uit van het team.

Wat ga je doen
Als coördinerend activiteitenbegeleider wordt er van jou verwacht dat je de kartrekker bent bij het bedenken en organiseren van de diverse activiteiten. Samen met de vrijwilligers, stimuleer en ondersteun je bij sociale en recreatieve bezigheden. Je zorgt voor een goede planning en coördinatie van de activiteiten. Als coördinerend activiteitenbegeleider heb je structureel overleg met de directeur/bestuurder en bepaal je samen met hem het beleid en maak je afspraken over de taken en de voortgang van de activiteiten.

Wat vragen wij

Je beschikt over een mbo niveau 4 (SPW, MWD) en je hebt ervaring met het werken en het leidinggeven van vrijwilligers en stagiaires. Je bent een organisatietalent met doorzettingsvermogen die goed kan plannen. Je bent een enthousiaste, creatieve, betrokken collega met een groot hart voor mensen en je komt uit de regio Den Helder.

Wat wij bieden
Een goede werksfeer waarbij respect, vertrouwen en collegialiteit centraal staan.

Salariëring volgens de CAO Welzijn & Maatschappelijke dienstverlening. Deze is afhankelijk van je opleiding en ervaring ingeschaald in schaal 5 met een salaris van € 1.933,- tot  

€ 2.754,-bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Fijne extra’s zoals een eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantietoeslag en een pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage.

Wens je verder nog wat informatie

Over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Laura van de Straat

(coordinator @wijkhuisdenhelder.nl)  of bel gerust naar tel. 06 31687758

Ten aanzien van de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marc Petter (directeurbestuurder@wijkhuisdenhelder.nl)

Indien je geïnteresseerd bent reageer dan voor 15 november 2021 en stuur jouw sollicitatie inclusief CV per email of per brief naar Directeur-bestuurder, Wijkhuis nieuw Den Helder, Texelstroomlaan 5, 1784 EA Den Helder.