Hier vindt u de meeste recente nieuwsitems van het wijkhuis.

In het archief vindt u alle artikelen die vanaf 1 jan 2019 zijn verschenen

7da1e3a7 a3fe 403f 9336 0b5bfe87e8adZin in een avondje uit? Maar geen zin om de hoofdprijs te betalen voor een drankje? Kom gezellig een drankje doen in het wijkhuis, voordelig, dichtbij en reuze gezellig!!

2 maart in 't Wijkhuis

De zaal is open om 19.00 uur

Onze Lilly staat weer achter de bar en is gastvrouw voor die avond

24721392 tree hands colouredt Wijkhuis is een multifunctioneel centrum dat alleen maar kan bestaan wanneer er voldoende vrijwilligers zijn. In 't Wijkhuis hebben we nu dringend behoefte aan bar en keuken vrijwillers. Ook voor de invulling van activiteiten hebben we weer vrijwilligers nodig. Het is leuk werk en er is altijd wat te doen. Onze vrijwilligers helpen ook vaak bij de activiteiten om dat ze dat leuk vinden.

Onze agenda begint weer vol te lopen, dus je begrijpt dat we meer handen nodig hebben. Ons huidige team is een enthousiast groep van vrijwilligers waar je je ongetwijfeld thuis zult voeren. Mocht je denken na het lezen van dit stukje, ik wil wel wat meer weten, neem dan contact op met Laura van de Straat op 0223-757296 of mail:

IMG 7022Lilly's Kledingbank organiseerd op 2 februari weer een Kledingbeurs.

Gratis kleding,speelgoed en goederen voor jong en oud.In de grote zaal van "t Wijkhuis 

Aanvang 10.00 uur - 17.00 uur Voor donaties en meer informatie kunt u ons vinden op facebook of bellen op 06-29827637

Overhandiging pcs aan WijkhuisMFC 't Wijkhuis aan de Texelstroomlaan in Den Helder heeft via de Helderse Uitdaging drie pc's ontvangen. De computers zijn beschikbaar gesteld door ICT vanaf Morgen.

ICT vanaf Morgen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om in een flexibele werkomgeving met begeleiding van ervaren jobcoaches weer mee te draaien in de maatschappij.
Dit doen zij door afgeschreven ICT-apparatuur te refurbishen en zo de ICT-afvalstroom te reduceren voor een duurzamere wereld. 

De apparatuur wordt gedeeltelijk voor sociale doeleinden weer ingezet. En zo kwamen er ook drie prachtige pc's naar 't Wijkhuis in Den Helder.

ICT Coordinator Paul Kragt en ICT-medewerkers Marco van Neerven en Tom Koers namen namens het Wijkhuis de pc's in ontvangst van manager van de Helderse Uitdaging, Cyril Kraak.

Subcategorieën